sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Cosplay kera lävistysten ja niiden peittäminen häivekoruilla

Heissan mussukkaiset!

Sedän olisi aika varmaan kertoa teille asiaa muustakin kuin asujen tai proppien teosta ja ajattelin kertoa teille asiaa ihan lävistyksistä ja niiden peittämisestä cosseja varten. Itselläni on kuitenkin 10 kasvoreikää jotka ovat suhteellisen selkeästi näkyviä eli labret (a.k.a huulikoru), 2 kulmalävistystä, industrial, 3 helixiä sekä 2 lobea (a.k.a normikorvis).
Profiili vasemmalta korujen kera

Profiili oikealta korujen kera

Kuten näkyy rautaa on tullut rajalla ei ku siis kasvoihin enemmän ja vähemmän. Tosiaan olen kuullut useasti että lävistety ja tatuoidut ihmiset eivät voisi cossata hahmoja joilla ei sellaisia ole. Itse kuitenkin cossaan paidattomia hahmoja joilla ei todellakaan ole tatuointeja tai ainakaan samalaisia kuin minulla. Ja eräänkin kerran olen kuullut ollessani conissa siviileissä esim käsivarsi tatuoinneistani että ovatko ne aitoja, koska edellispäivänä olen ollut ilman paitaa ja täysin ihon värisessä cossissa. Samoja kommentteja kuuluu myös siitä että onko minulla oikeasti kaikki korut jotka minulla on vai onko ne esim iholiimattu paikalleen.

Kasvojeni korut kerätty helpommin ymmärrettävään muotoon.

Kuten huomaatte koruja ei ole ihan vähää ja silti kannan niitä ylpeästi ja jokaisen korun olen itselleni halunnut ja maksanut. Vaikka se onkin aamuina joina cossaan hieman lisätyötä maskeerauksien lisäksi ja tuo hieman lisä kustannuksia olen silti valmis riisumaan ne siksi ajaksi kun olen hahmo jota cossaan. Se ei kuitenkaan ole niin vaikeaa.
Sivuprofiili oikealta ilman koruja

Sivuprofiili vasemmalta ilman koruja

Itse olen kuitenkin sen verran perfektionisti cosseissa, että en halua kuulla valitusta siitä että hahmolla ei oikeasti ole kulmakorua tai huulikorua tai muuta vastaavaa. Häivekorut ovat kuitenkin suhteellisen huomaamaton ja näkymätön tapa korvata korusi päivän ajaksi vaikka tiedän että onkin rakasta ja tärkeää pitää koruja kasvoissa, koska itse tiedän kuinka "alaston" olo siitä tulee kun korut ja niiden paino uupuu.
Sivuprofiili oikealta häivekoruilla

Sivuprofiili vasemmalta häivekoruilla

Loppujen lopuksi jos sinulla on varaa ostaa itsellesi koruja kasvoihisi ei se ole niin kallista ostaa myökään niitä häivekoruja joita voi muutamaan otteeseen käyttää niiden biopohjaisuuden takia. Nyt kuuluu se lause mutta kun häivekorut ovat kalliita suomessa, ja en sitä kiellä etteivätkö ne olisi. Itse kuitenkin hankin koruni crazyfactoryltä joilla on noin 4-5päivän toimitus normaalista ja liike on luotettava ja korujen laatu erinomainen sekä toimiva palautus oikeus järjestelmä. Laitan tähän linkin vielä suoraan häivekoruihin joten niidenkään löytämisen ei nyt pitäisi olla enään niin vaikeaa http://www.crazy-factory.com/product_listing_ng.php?q=retainer# kannattaa tilata 20 euron arvosta jolloin toimitus on ilmainen. Mutta jos setä huomennta kertoisi teille vielä tarkemmin tatuointien peittämisestä, joita tiedän myös ihmisten omaavan ja välillä painivan cosseissaan niiden kanssa. Mutta nyt hyviä öitä kaikki mussukat.

Wyper kuittaa ja alkaa leikkiä koruilla lisää

2 kommenttia:

 1. Ja varmaankin jäljet jotka läväreistä jää voi peittää myös meikkivoiteella? Ainakin siellä ei nuo jäljet kauheen isoilta näytä, niin kuvittelisin näin.
  Itsekin jossain välissä lävistän naamani ja cosplayn takia täytyy varautua jälkien peittoon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole meikkeivoidetta käyttänyt reikien peittoon koska käytän kuitenkin häivekoruja korujen tilalla. Joten en niin paljon ole meikkeivoiteisiin muussa kuin tatuointien peittämisessä tutustunut

   Poista